UZ SVAKU KUPNJU POKLON KUPON SA 20% POPUSTA ZA IDUĆU KUPOVINU,

POPUSTI DO 30% NA SETOVE I PAKETE TE BESPLATNA DOSTAVA

UZ BESPLATNE TESTERE DO 30.04.2021.

 

Pretraživanje
Filters

O nama

Anzotica Cosmetics d.o.o. je hrvatska tvrtka osnovana 2016. godine.

Ime naše tvrtke dolazi od ilirske božice ljepote Anzotice, koje je u skladu s ciljem naše tvrtke i naših proizvoda, a to je kozmetika koja će naglasiti vašu božanstvenu ljepotu.
Iza istraživanja, razvoja, proizvodnje i analize naših proizvoda stoji stručni tim koji se sastoji od magistra farmacije, diplomiranih inženjera kemije, diplomiranih sanitarnih inženjera, kemijskih tehničara, procjenitelja sigurnosti i tehnologa.
Proizvodnja naših proizvoda odvija se u suvremenom proizvodnom pogonu i laboratoriju u Zagrebu koji su usklađeni sa dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

O prepoznatoj kvaliteti naših proizvoda govori i nagrada koju smo dobili u kategoriji najbolje kreme za lice od stručnog žirija dermatologa, vizažista i beauty urednika za proizvod Moja Oaza krema za lice Kolagen&Ceramidi.

 Misija 

Biti pozitivna promjena koja mijenja Hrvatsku.

Uz poslovanje prema najvišim standardima u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji, usmjereno osluškivanju potreba postojećih i potencijalnih kupaca, našim korisnicima ćemo uvijek ponuditi kozmetiku po mjeri njihove kože.

 Vizija 

Nezaustavljivim razvojem visokokvalitetnih, prirodnih i inovativnih kozmetičkih proizvoda koji ne štete korisnicima i okolišu trudimo se postati prvi izbor krajnjih korisnika, povećati tržišni udio i ugled poduzeća na domaćem, ali i uspješno prodrijeti na nova tržišta unutar i izvan EU.

 


Vrijednosti 

Naši proizvodi su siguran izbor za naše korisnike jer sadrže isključivo sigurne i dozvoljene sastojke iznimne kvalitete, koji imaju dokazano djelovanje u njezi kože ili pripomažu u borbi protiv preranih znakova starenja kože, od kojih se posebno izdvajaju cijenjena hladno prešana biljna ulja, prirodni voskovi, ekstrakti i aktivne tvari prirodnog podrijetla. Osim toga, naši proizvodi nisu testirani na životinjama, a neki su pogodni i za vegane. S ponosom možemo reći da su naši brendovi vrhunski hrvatski proizvodi!